Na telefononi +90 850 480 00 75

Zgjedhja e gjinisë Nuk është në ëndrrat tuaja, është e mundur në jetën tuaj.

Ne po ju mbështesim për të gjithë ëndrrën tuaj të bebes

Rreth nesh

A keni dëgjuar për të Përzgjedhja e gjinisë me trajtim IVF? Me rritjen e shkallës së suksesit të trajtimeve IVF në vitet e fundit, janë zhvilluar teknika të ndryshme në trajtimin e IVF. Zgjedhja e gjinisë është një prej tyre. Me zhvillimin e teknologjisë, testet e përdorura për kontrollin gjenetik tani ju lejojnë të zgjidhni gjininë e foshnjës tuaj!

Si kompania më e madhe në botë e ofruesit të trajtimit IVF, ne mund të ofrojmë trajtime në vende të botës. Megjithëse trajtimet që ne ofrojmë nuk janë të kufizuara në përzgjedhjen e gjinisë, ju gjithashtu mund të na kontaktoni për informacion në lidhje me ngrirjen e vezëve dhe spermës sonë, dhuruesit e spermës dhe vezëve, madje edhe shërbimet e nënës surrogate.

Kush jemi ne?

Si Yll Qendra e Fertilitetit, ne ofrojmë trajtim për pacientët tanë në shumë vende të botës. Ne ofrojmë shërbime që do t'i bëjnë ëndrrat tuaja realitet me histori të vërteta suksesi dhe norma reale suksesi. Ndërsa të kesh një fëmijë është normale dhe shpërblyese, ndonjëherë suksesi merr një rrugë të vështirë.

Ne i kuptojmë ndjenjat e çifteve që duan të kenë një fëmijë dhe u ofrojmë trajtimin më të mirë. Megjithëse qendrat tona IVF janë të vendosura në vende të ndryshme si Tajlanda, India, Polonia dhe Republika Çeke, Qipro, klinikat IVF me shkallën më të lartë të suksesit, si thua për një përpjekje të fundit për të realizuar ëndrrat tuaja?

Ne kemi marrëveshje me shumë qendra të fertilitetit në shumë vende të botës. Në këtë mënyrë, trajtimet tuaja mund të jenë me kosto efektive dhe të kenë shkallë të lartë suksesi.

Metoda inovative në trajtimet IVF

IVF me dhurues të spermës ose vezës

A i keni provuar të gjitha trajtimet për të pasur një fëmijë dhe ende nuk mund të keni një fëmijë? Ju mund të konsideroni të keni një fëmijë me spermë dhuruese ose vezë donatore

Përzgjedhja e gjinisë IVF

IVF e përzgjedhur nga gjinia, e cila është bërë e njohur vitet e fundit, tani është shumë e lehtë. Dëshironi të zgjidhni gjininë e fëmijës suaj për "Bilanci Familjar"? Me një test të vetëm, ju mund të zbuloni gjininë e fëmijës suaj përpara se të implantohet në barkun tuaj.

Sperma ose ngrirja e vezëve

Ngrirja e spermës ose vezëve është një nga shërbimet e ofruara në klinikat tona të Fertilitetit. Ju mund t'i ngrini vezët ose spermatozoidet tuaja për një kohë të pacaktuar dhe t'i përdorni ato për të pasur fëmijë në të ardhmen.

Ngrirja e embrionit

Çifti zgjedh të ngrijë embrionet e tyre sepse duan të ruajnë zgjedhjen e tyre për t'u bërë prindër më vonë. Faktorë të tillë si trajtimi i kancerit, rritja e moshës ose rreziku i lëndimit janë arsyet që njerëzit shpesh e konsiderojnë ngrirjen.

Përzgjedhja e gjinisë IVF është procesi i përcaktimit të seksit gjenetik të një personi apo çifti, qoftë djalë apo vajzë, përpara se embrionet të vendosen në mitër. Embrionet IVF janë të vetmet që lejojnë përcaktimin e gjinisë.

Fraza përzgjedhje gjinore në krahasim me përzgjedhjen e gjinisë së kaluar është e favorizuar. Identiteti seksual i një personi kuptohet gjerësisht se varet nga gjinia e tyre. Ndërsa seksi i një fëmije përcaktohet gjenetikisht nga fakti nëse ai trashëgoi një grup kromozomesh XY mashkull apo një palë kromozome XX femërore.

Nuk ka asnjë rrezik të provuar të defekteve të lindjes në asnjë nga procedurat e përzgjedhjes gjinore. Në fakt, për shkak të testimit gjenetik të embrionit, probabiliteti i defekteve të lindjes me IVF është më i ulët se me shtatzëninë natyrale. Prandaj, mund të thuhet se fekondimi in vitro nuk mbart asnjë rrezik dhe se unë jam një metodë e besueshme trajtimi.

Në trajtimin e përzgjedhjes gjinore IVF, asnjë faktor nuk ndikon në shkallën e suksesit të përzgjedhjes gjinore. Falë analizave, pacientët kanë një fëmijë të seksit që dëshirojnë me garanci 100%. Testet janë të garantuara. Është e garantuar që prindërit do të kenë një fëmijë të gjinisë së dëshiruar.

Përzgjedhja e gjinisë IVF nuk është e ligjshme në çdo vend. Është e ligjshme në disa vende. Vendet ligjore përfshijnë Rusinë, Shtetet e Bashkuara, Meksikën, Tajlandën dhe Qipron. Nëse dëshironi të përcaktoni gjininë e foshnjës tuaj, mund të zgjidhni një nga këto vende.

Seksimi me IVF nuk është një çështje e detyrueshme shëndetësore. Prindërit përcaktojnë gjininë për dëshirat e tyre. Për këtë arsye, përzgjedhja e gjinisë IVF nuk mbulohet nga sigurimi. Megjithatë, mund të përfshihet ekzaminimi gjenetik i embrionit për të siguruar që foshnja të jetë normale dhe e shëndetshme.

 

Çdo klinikë vendos çmimet e veta për përcaktimin e seksit. Në varësi të faktit nëse përdoret përzgjedhja e seksit të mikrosortimit ose PGD, çmimi mund të variojë nga 3,000 deri në 5,000 dollarë. Mbani në mend se ky shpenzim do të jetë si shtesë e çdo kostoje të procedurës së terapisë së asistuar të fertilitetit riprodhues.

 

Numri i vezëve që duhet të mblidhen në përzgjedhjen e IVF c,sniyet do të ndryshojë sipas çdo gruaje. Nuk do të ishte e saktë të jepej informacion për këtë numër, i cili do të ndryshojë sipas numrit të vezëve në vezë. Ju mund të zbuloni se sa zhardhokë u mblodhën gjatë procesit të grumbullimit në qendrën e fertilitetit. 

Trajtimi me fekondim in vitro fillon në ditën e 2-të të menstruacioneve të gruas dhe vazhdon gjithsej 20-21 ditë. Testi i shtatzënisë kryhet 12 ditë pas procesit të transferimit, pra transferimit të embrionit. Shtatzënia do të jetë e dukshme në këtë rast.

Shumicën e kohës nuk ndryshon. Sepse testet janë shpesh të njëjta. Normat e suksesit janë të njëjta si për testin. I njëjti test përdoret në çdo klinikë. Kjo do të thotë se nuk do të ketë ndryshime në përqindjet e suksesit. Megjithatë, kostot e trajtimit ndryshojnë. Prandaj, prindërit duhet të zgjedhin një klinikë më të përballueshme.

Testimi gjenetik i paraimplantit (PGT), i cili përfshin marrjen e disa qelizave nga një embrion ndërsa zhvillohet në laborator dhe identifikimin e seksit, djalë apo vajzë, të embrioneve nëpërmjet analizës gjenetike, përdoret për të identifikuar seksin e embrioneve.

 

Gjatë një procesi të transferimit të embrionit, vetëm embrione të shëndetshme të seksit të dëshiruar implantohen tek një grua pas testimit.

Nuk ka asnjë rrezik të provuar të defekteve të lindjes në asnjë nga procedurat e përzgjedhjes së seksit. Në fakt, për shkak të testimit gjenetik të embrionit, probabiliteti i defekteve të lindjes është më i ulët me IVF sesa me shtatzëninë natyrale. Prandaj, ju mund të merrni trajtimin e përzgjedhjes së gjinisë IVF me qetësi.

Përzgjedhja e seksit IVF nuk rrit rrezikun e anomalive gjenetike. Nuk ka studime që e vërtetojnë këtë. Megjithatë, përzgjedhja e gjinisë IVF nuk ka rreziqe dhe komplikime të njohura.

Po. Me zgjedhjen e gjinisë IVF, ju mund të zgjidhni embrionet mashkull dhe femër. Pavarësisht gjinisë së preferuar nga prindërit, embrionet e preferuar transferohen në barkun e nënës gjatë trajtimit. Pra, rezultati do të jetë ashtu siç dëshiron familja.

Edhe pse mosha e nënës ndikon në shkallën e suksesit të IVF, ajo nuk ndikon në zgjedhjen e gjinisë. Të dyja duhet të vlerësohen ndryshe. Edhe pse mosha e nënës është e rëndësishme në trajtimin IVF, mosha e nënës nuk do të jetë problem gjatë përzgjedhjes së gjinisë.

Jo, nuk ka një numër të tillë vezësh. Në varësi të situatës suaj, qendra e fertilitetit do të mbledhë numrin më të saktë të vezëve.

Zgjedhja gjinore e fekondimit in vitro do të fillojë në ditën e 2-të të menstruacioneve dhe do të zgjasë mesatarisht 21 ditë. Pas 12 ditësh, embrioni do të vendoset në barkun e nënës. Në këtë rast, do të duhet mesatarisht 1 muaj.

Nëse nuk ka papajtueshmëri ndërmjet bashkëshortëve dhe problemi është përcaktuar saktësisht, mosha dhe kriteret duhet të jenë gjithashtu të përputhshme. Sigurisht, në prani të vezëve dhe spermës, numri i përsëritjeve mund të rritet sipas dëshirës, ​​brenda fuqisë financiare dhe morale të çifteve.

PGD ​​(Diagnoza Gjenetike Preimplantative) mund të përdoret për të zbuluar se cilat embrione janë XX ose XY. Shtatzënia mund të arrihet duke vendosur embrionet e dëshiruara në mitrën e femrës. PGD ​​është metoda e vetme me saktësi afër 100% për përzgjedhjen e gjinisë. Për këtë arsye, shumë klinika ofrojnë trajtim me këtë test.

Pas përzgjedhjes së gjinisë IVF, një grua mbetet shtatzënë mesatarisht pas 21 ditësh. Është e rëndësishme të prisni 1 muaj për të marrë një rezultat të qartë.

Sperma e mashkullit përcakton gjininë e foshnjës, kështu që sperma duhet të ndahet në mashkull dhe femër në një procedurë të njohur si klasifikimi i spermës. Si alternativë, mund të përdoret Diagnoza Gjenetike Preimplantative (PGD), e cila përfshin gjithashtu trajtimin IVF. Shumica e prindërve favorizojnë PGD sepse u jep atyre mundësinë për të zgjedhur se cilat vezë do të vendosen përsëri në mitër. Procedura përdoret gjithashtu për të përcaktuar nëse fetusi është mashkull apo femër dhe për të kërkuar të meta gjenetike.

Bashkohuni me qindra familje
Ne kemi ndihmuar të kemi një fëmijë

“Isha gati të sigurohesha që të lindja një fëmijë do të ishte një ëndërr. ”

Chris dhe Polina, 40 vjeç, të martuar prej 13 vitesh dhe me banim në Gjermani, nuk mund të kenë fëmijë në mënyrën normale. Chris diagnostikohet me OAT të avancuar kur ata aplikojnë për një mjek për të kaluar kontrollet. Rekomandohet trajtimi i foshnjës me tub në mënyrë që çifti të ketë fëmijë. Çifti që provoi trajtimet e bebeve me 3 Tube nuk mund të marrë një rezultat pozitiv nga këto prova. Pas këtyre provave të dështuara, çifti i rraskapitur financiarisht dhe shpirtërisht aplikojnë në klinikën tonë. Mjekimi fillon pasi të jenë kryer analizat e nevojshme në klinikën tonë. Polinës i jepet vaksina e Imunitetit (vaksina e limfociteve) për tre muaj, një herë në muaj, për shkak të moshës së saj dhe provave të përsëritura të dështuara të foshnjës. Trajtimi i foshnjës me tub është ndërruar. Teknika IMSI, Microinjection Type Tube baby, Laser Cutter dhe Blastocist Transfer. Praktika e parë në klinikën tonë është të kesh shtatzëni. Pas një shtatzënie të shëndetshme, ata kanë një djalë. Ata po gëzojnë një familje të lumtur me djalin e tyre tani.

"Nuk e di pse prita kaq gjatë. Ndihma Këtu më ndryshoi jetën!”

David dhe Martina janë të martuar për tetë vjet. Çifti që nuk mund të lindte fëmijë në mënyrën normale u paraqit në klinikën tonë. Martina, 35 vjeç, u diagnostikua me menopauzë të hershme dhe David u diagnostikua me OAT. Programi i trajtimit filloi pasi u kryen analizat e nevojshme. Pas trajtimit të ovulacionit janë marrë 3 vezë. Një embrion i shëndetshëm është marrë duke aplikuar Diagnozën Gjenetike Paraimplantare (PGT) tek pacienti. Më në fund lajmi erdhi dhe Martina ishte shtatzënë. Në këtë familje ka lindur një djalë i shëndetshëm. Pas shtatë vjetësh, familja ishte e lumtur që ishte prind.

"Vendimi më i mirë që kam marrë në jetën time!”

10-vjeçarët Emily dhe Alexandre, 34 vjeç, aplikuan në klinikën tonë me 3 epruveta të dështuara dhe 2 kate të ulëta. Pacientja jonë ishte e dëshpëruar që ajo të humbiste dy herë foshnjat e saj pasi mbeti shtatzënë dhe shpresa dhe dëshpërimi i saj ishin përsëritur. Teknikat përfundimtare për trajtimin e foshnjës me tuba u aplikuan si rezultat i ekzaminimit të detajuar në klinikën tonë, me tre prova të dështuara me tuba dhe gestacion binjak për shkak të fluksit me lazer dhe transferimit të Blastocistit. Emily dhe Alexandre, të cilët kanë hyrë në vitin e ri me vajza binjake, janë të lumtur që janë një familje me katër anëtarë.

Blog i përzgjedhjes gjinore dhe IVF